Ön egy elavult böngészőt használ.
A jobb élmény érdekében, kérjük váltson egy modern böngészőre:
Firefox Chrome Internet explorer Opera
Bezár
Főoldal \ Rólunk
Rólunk

A Tótágas Kreatív Hobbi és Foltvarró Bolt az álmunk volt már rég. 2002-ben nyitotta meg cégünk, a Mester Center 2000 Kft ezt a kaposvári üzletet, amit kicsiben kezdtünk, de sok ötlettel, lelkesedéssel, odafigyeléssel és persze rengeteg áruval gyarapítottunk. /Mivel ez egy családi vállalkozás, a gyarapodás odahaza is kézzel fogható, gyermekeink száma elérte az ötöt./ Munkatársaink száma is növekedett, nagy örömünkre olyan lelkes és kedves emberekkel, akik maguk is aktív foltvarrók. Keressék őket bátran a Fórum oldalon!

Mikor szembesültünk a ténnyel, hogy más megyékből is megkeresnek a méteráru-kínálatunk miatt, úgy döntöttünk, lépnünk kell, s 2010-ben létrehoztuk FOLTMESTER webáruházunkat. Elsősorban patchwork termékeinket találják meg az interneten, bár a kreatív hobbi termékek széles palettáját is kínáljuk üzletünkben. Azt kívánjuk, hogy Önök is olyan nagy örömmel keresgéljenek, válogassanak, vásároljanak, szöszmötöljenek webáruházunkban, mint amilyen nagy szeretettel kutatjuk fel és kínáljuk Önöknek ezeket a gyönyörű termékeket.

Kosár tartalma

A Kosár tartalma jelenleg üres
Online ügyfélszolgálat

Tótágas kreatív hobbi

Amennyiben kérdése van hívjon minket a +36-82/444-552 számon vagy írjon levelet és válaszolunk!

Online ügyfélszolgálat

Bármilyen segítség esetén vagy érdeklődés esetén bármikor írhat nekünk, és mihamarabb válaszolunk kérdésére! Az alábbi adatok megadása kötelező!

Mégse ÜZENET KÜLDÉSE

A projekt az Európai Unió és a
Magyar Állam támogatásával valósult meg.